Këshilli i Sigurimit i OKB-së votoi rezolutën e propozuar nga SHBA dhe Shqipëria, Ministrja Xhaçka: Bota nuk do të heshtë!

Ministrja për Punët e Jashtme Olta Xxhaçka ka reaguar pasi në OKB është miratuar rezoluta për dërgimin e çështjes së Ukrainës në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së për një seancë të posaçme urgjente për shkak të bllokimit të anëtarëve të përhershëm në këshill. Xhaçka shkruan se bota nuk do të heshtë dhe se Rusia është…

Ministrja për Punët e Jashtme Olta Xxhaçka ka reaguar pasi në OKB është miratuar rezoluta për dërgimin e çështjes së Ukrainës në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së për një seancë të posaçme urgjente për shkak të bllokimit të anëtarëve të përhershëm në këshill.

Xhaçka shkruan se bota nuk do të heshtë dhe se Rusia është e izoluar.

“Miratimi i fuqishëm i rezolutës së propozuar nga Shqipëria&SHBA. Sesioni Special i Emergjencës i #UNGA i mbështetur nga 11 anëtarë të OKB-së.Edhe një herë Rusia është e izoluar ashtu siç duhet. Bota nuk do të heshtë”- shkruan ministrja në Twitter.