Këmbimi valutor, si qëndron leku sot në raport me monedhat e huaja

Dollari amerikan ka pësuar një ulje këtë të martë më 7 maj dhe ai blihet sot me 93.0 lekë e shitet me 94.0 lekë sipas kursit të këmbimit valutor.

Sakaq monedha evropiane euro vijon të qëndrojë në nivele të ulëta, ajo në tregun valutor blihet me 100.1 lekë dhe shitet me 100.9 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 116.3 lekë dhe shitet me 117.4 lekë.

Franga zvicerane në tregun valutor blihet këtë të martë me 102.3 lekë dhe shitet me 103.4 lekë.