Këmbimi valutor, me sa shiten dhe blihen monedhat e huaja

Dollari amerikan është blerë këtë të martë, 16 prill, me 94.0 lekë dhe është shitur me 95.1 lekë sipas kursit të këmbimit valutor.

Sakaq rënie ka pësuar dhe monedha evropiane Euro, ku në tregun valutor blihet me 100.3 lekë dhe shitet me 101.2 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 117.4 lekë dhe shitet me 118.5 lekë.

Franga Zvicerane ka pësuar një rënie të vogël në tregun valutor, ajo blihet këtë të hënë me 102.7 lekë dhe shitet me 104.0 lekë.