Kampion bote për federatën IBF në boks! Florian Marku fiton titullin e parë në karrierë, mposhti ukrainasin Prodan

Boksieri shqiptar Florian Marku ka hyrë në histori pasi ka fituar për herë të parë titullin kampion bote në IBF . Marku siç e premtoi dhe më parë ka mposhtur ukrainasin Prodam me të cilin pati dhe një konflikt gjatë konferencës për shtyp. Siç deklaroi dhe më parë, ai kishte gjithë jetën ë priste këtë…

Florian Marku

Boksieri shqiptar Florian Marku ka hyrë në histori pasi ka fituar për herë të parë titullin kampion bote në IBF .

Marku siç e premtoi dhe më parë ka mposhtur ukrainasin Prodam me të cilin pati dhe një konflikt gjatë konferencës për shtyp.

Siç deklaroi dhe më parë, ai kishte gjithë jetën ë priste këtë sfidë. Në stadiumin e Tottenham në Londër, Marku tashmë ka shkruar historinë duke rrëmbyer titullin kampion.

28-vjeçari nga Lushnja deri më tani është i pathyeshëm.