Ish-kryeministri i Shqipërisë dhe familja e tij bëjnë testin Covid-19

Të dhënat e fundit për situatën aktuale të pandemisë në vend treguan se 57 persona ishin prékur nga COVID-19, ndërkohë që ishin bërë 362 testime.

Të dhënat e fundit për situatën aktuale të pandemisë në vend treguan se 57 persona ishin prékur nga COVID-19, ndërkohë që ishin bërë 362 testime.

Ndër këta të testuar është edhe familja Nano , e ish kryeministrit Fatos Nano, bashkëshortes së tij Xhoana dhe djalit të tyre Klajdi.Shihni sa është rritur djali i ish-kryeministrit Nano - Showbiz dhe TV

Akoma nuk dihet arsyeja se përse i janë nënshtruar testimeve anëtarët e familjes Nano, nëse kanë patur kontakte me të prékur të tjerë apo kanë patur símptoma.

Deri më tani nga politika shqiptare vetëm deputeti Adriatik Alimadhi është inféktuar nga koronavirusi./GazetaReformaFOTO-LAJM/ Djali i Fatos Nanos, a është kjo jeta e nje studenti ...