Ish-drejtoresha e Kadastrës së Durrësit pjesë e grupit kriminal/ Sekuestrohen 16 apartamente dhe 27 llogari bankare

Ish-drejtoresha e Kadastrës së Durrësit, Rajmonda Dashi rezulton pjesë e një grupi kriminal prej katër personash, të cilët trafikonin drogë në Belgjikë dhe investonin në pasuri të paluajtshme në Shqipëri.

GJKKO vendosi sekuestrim të 12 apartamenteve në Fier, 4 apartamenteve në Tiranë, 3 garazhe në Tiranë, 27 llogari bankare; një shoqëri tregtare dhe 2 automjete.