Franca dërgon armë në Ukrainë

Autoritetet franceze kanë dërguar armë në Ukrainë, ndërkohë trupat ruse po avancojnë në kryeqytetin Kiev. “Lufta do të zgjasë, ne duhet të përgatitemi për të”, u shpreh në një postim në Twitter presidenti Emmanuel Macron. Ndërsa, presidenti Zelensky shkroi në Twitter se ai kishte folur me presidentin e Francës Macron herët të shtunën dhe tha…

Autoritetet franceze kanë dërguar armë në Ukrainë, ndërkohë trupat ruse po avancojnë në kryeqytetin Kiev.

“Lufta do të zgjasë, ne duhet të përgatitemi për të”, u shpreh në një postim në Twitter presidenti Emmanuel Macron.

Ndërsa, presidenti Zelensky shkroi në Twitter se ai kishte folur me presidentin e Francës Macron herët të shtunën dhe tha se “filloi një ditë e re në vijën e frontit diplomatik”.

“Koalicioni kundër luftës po funksionon”, u shpreh presidenti Ukrainas.