Drejtoresha e ISHP-së, Albana Fico: Ju lutem mos shpërndani mesazhe të sajuara!

Drejtoresha e ISHP-së: Ju lutem mos përdorni emrin tim në mesazhe të sajuara…

Ditën e djeshme doktori i njohur Pëllumb Pipero denoncoi se emri i tij po keq përdorej me emsazhe në lidhje me Koronavirusin.

Edhe drejtoresha e Institutit të Shëndetit Publik ka Albana Fico ka shkruar në “Facebook” se emri i saj po keqpërdorej.

Fico shkruan:

Ju lutem mos shperndani mesazhe te sajuara duke perdorur emrin tim dhe te kolegeve te mij.

NE NUK KOMUNIKOJME PERSONALISHT APO MIQESISHT!

Ndiqni burimet zyrtare!!

Eshte koha te kujdesemi per njeri – tjetrin duke zbatuar masat e distancimit social, higjenen personale dhe respiratore, masat e ndermarra nga autoritetet per kufizim levizjesh!

Na lejoni t’ju ndihmojmë me efektivitet duke na kursyer këto ” lojra”.