Dobësohen ndjeshëm valutat kryesore – Vetëm Franga zvicerane regjistron rritje!

Dollari amerikan ka regjistruar rënie të kuotës këtë mëngjes në raport me një ditë më parë është blerë sot me 100.3 lekë dh është shitur me 101.3 lekë sipas kursit të këmbimit lokal.

Monedha europiane gjithashtu ka dobësuar zbritje të kuotës krahasuar me ditën e mërkurë teksa është blerë sot me 105.58 lekë dhe është shitur me 106.3 lekë.

Franga zvicerane është valuta e vetme që ka pasur një rritje të vlerës mëngjesin e kësaj të enjte pasi në raport me dje është blerë sot me 109 lekë dhe4 është shitur me 110 lekë.

Paundi britanik edhe është dobësuar këtë mëngjes teksa është blerë sot me 121.1 lekë dhe është shitur me 122.1 lekë referuar tregut të brendshëm valutor në raport me ditën e djeshme.

SCAN