“Diktator, vrasës dhe bandit”, Biden i ashpër ndaj Putin: Agresioni rus do të paguajë një kosto të lartë

Presidenti i SHBA, Joe Biden ka reaguar sërish me akuza të forta ndaj presidentit rus, Vladimir Putin. Biden është shprehur se Putin është një diktator, një vrasës dhe një bandit që po bën një luftë imorale kundër popullit të Ukrainës.Gjatë një takimi të zhvilluar me zyrtarë nga Irlanda , Biden tha se marrëdhënia mes vendeve…

Presidenti i SHBA, Joe Biden ka reaguar sërish me akuza të forta ndaj presidentit rus, Vladimir Putin.

Biden është shprehur se Putin është një diktator, një vrasës dhe një bandit që po bën një luftë imorale kundër popullit të Ukrainës.Gjatë një takimi të zhvilluar me zyrtarë nga Irlanda , Biden tha se marrëdhënia mes vendeve po bëhet më bashkëpunuese.I ndalur tek agresioni rus në Ukrainë, ai tha se Putin po paguan një çmim të lartë dhe kostoja sa vjen do të shtohet me anë të sanksioneve, shkruan CNN.