Dëmtohet Neymar, përfundon sezoni për brazilianin

Klubi i PSG ka konfirmuar se ka humbur për vijimin e sezonit shërbimet e futbollistit Neymar. Në një komunikatë zyrtare, klubi parisien bëri të qartë se braziliani nuk do të kthehet më në fushë në këtë edicion. Ai do të operohet në kaviljen e djathtë, për të shmangur një përkeqësim dëmtimi nëse ndodh një tjetër…

Klubi i PSG ka konfirmuar se ka humbur për vijimin e sezonit shërbimet e futbollistit Neymar.

Në një komunikatë zyrtare, klubi parisien bëri të qartë se braziliani nuk do të kthehet më në fushë në këtë edicion.

Ai do të operohet në kaviljen e djathtë, për të shmangur një përkeqësim dëmtimi nëse ndodh një tjetër goditje dhe do të rrezikonte kësisoj vijimësinë e karrierës së tij.

Kjo nënkupton minimalisht 3-4 muaj pushim dhe kthimin në stërvitje vetëm në gusht.