“Boll është boll”, Jozefina Topalli pas takimeve në Lezhë: Rritja e varfërisë dhe largimi i të rinjve, një tragjedi!

“Organizimi dhe konsolidimi i strukturave të PD ishte pjesë e agjendës së mbledhjes së Kryesisë së PD sot në Lezhë’, kështu është shprehur Jozefina Topalli,. Në një reagim në Facebook ajo shprehet se shqiptarët duhet t’i thonë mjaft rritjes së varfërisë dhe largimit të të rinjve. Statusi: Organizimi dhe konsolidimi i strukturave te Pd ishte…

“Organizimi dhe konsolidimi i strukturave të PD ishte pjesë e agjendës së mbledhjes së Kryesisë së PD sot në Lezhë’, kështu është shprehur Jozefina Topalli,.

Në një reagim në Facebook ajo shprehet se shqiptarët duhet t’i thonë mjaft rritjes së varfërisë dhe largimit të të rinjve.

Statusi:

Organizimi dhe konsolidimi i strukturave te Pd ishte pjese e axhendes se mbledhjes se kryesise se PD sot ne Lezhe.

Rritja e varferise ekstreme dhe largimi i te rinjve eshte ana tragjike e jetes ne cdo qytet, dhe si e tille eshte pjese e diskutimeve ne mbledhje, takime, kafe e kudo.

Shqiptarët kanë nisur të shpenzojnë kursime e tyre për të përballuar kostot e jetesës që rriten muaj pas muaji për shkak të krizës së çmimeve. Për të blerë ushqime, karburant apo produkte të tjera, familjet po prekin paratë e ruajtura, thojne raportet e institucioneve financiare.

Po ata , qe nuk kane kursime?

Boll eshte boll!