Thethi nën rreshje të dendura dëbore

Reshje të dendura dëbore kanë rënë këto ditë në Theth, duke bërë që rruga atje të bllokohej për disa orë. Por tashmë pasi ra edhe shi, rruga është zhbllokuar dhe është e kalueshme. Dëbora tanimë është prezente në Kelmend të Malësisë së Madhe, por pa probleme. Reshje dëbore ka edhe në Lëpushë.

Reshje të dendura dëbore kanë rënë këto ditë në Theth, duke bërë që rruga atje të bllokohej për disa orë.

Por tashmë pasi ra edhe shi, rruga është zhbllokuar dhe është e kalueshme.

Dëbora tanimë është prezente në Kelmend të Malësisë së Madhe, por pa probleme.

Reshje dëbore ka edhe në Lëpushë.