-5.5 C
Tiranë
E martë, 25 Janar, 2022
Home Sulm i armatosur ndaj kryeministrit të Haitit, një i vdekur dhe dy të plagosur 7E602F82-4B24-4FA7-8181-DD616CE2F2D4-e1641141274459-1

7E602F82-4B24-4FA7-8181-DD616CE2F2D4-e1641141274459-1