Vrau bashkëshorten dhe të vëllanë, autori telefonoi fëmijët menjëherë pas ngjarjes: Vrava mamanë…

Detaje të reja janë bërë me dije nga ngjarja e rëndë që ka ndodhur në Gramsh pak më parë, ku humbën jetën dy persona. Xhevit Sinani menjëherë pas ngjarjes së rëndë ka telefonuar fëmijët të cilët i ka informuar nëlidhje me ngjarjen. Sinani ka vrarë të shoqen në shtëpi ndërsa vetëm disa minuta më pas,…

Detaje të reja janë bërë me dije nga ngjarja e rëndë që ka ndodhur në Gramsh pak më parë, ku humbën jetën dy persona.

Xhevit Sinani menjëherë pas ngjarjes së rëndë ka telefonuar fëmijët të cilët i ka informuar nëlidhje me ngjarjen.

Sinani ka vrarë të shoqen në shtëpi ndërsa vetëm disa minuta më pas, në vreshtin e rrushit, rreth një kilometër larg shtëpisë ka vrarë dhe të vëllanë.

Ende nuk dihen arsyet e ngjarjes, ndërsa dihet se vetëm pak minuta më parë Sinani është arrestuar nga uniformat blu.