U fut në burg vetëm 10 ditë pasi lindi foshjën, nis seanca ndaj Diana Bahçes/ Avokati: Të pezullohet ekzekutimi i vendimit për një vit

Mbrojtja av. Anton Kosteri: 2020 u dënua me 250 mijë lekë gjobë e cila nuk u ekzekutua sepse e pandeura nuk u gjet. Ky vendim u konvertua me dënim 50 ditë. Ky vendim u ekzekutua më 7 mars. Diana sapo kishte lindur një fëmije i cili ishte 10 ditësh. Kemi bërë kërkesë teë shtyhet afati i ekzekutimit të vendimit deri sa fëmija të beëhet 1 vjeçc. Dhe të pezullohet ekzekutimi. Kemi depozituar kërkesë për rivendosje në afat për të kundeërshtuar vendimin e 2020. Kërkoj në emër të fëmijes 20 ditësh lirimin e nenës së saj dhe pezullimin provizor të vendimit.