Tesla shënon rekord në shitjet e makinave elektrike

Tesla gjithashtu raportoi prodhimin e 87,048 makinave gjatë këtij tremujori krahasuar me 77,100 në tre mujorin e kaluar.

0

Tesla ka dërguar 95,200 makina elektrike në tremujorin e dytë, një ndryshim dramatik krahasuar me periudhën e parë të vitit që ishte zhgënjyes.

Analistët kishin parashikuar që Tesla të dërgonte jo më shumë se 91,000 makina në tremujorin e dytë.

Shifrat rekord janë shumë lart 63,000 makinave të prodhuara në tremujorin e parë. Tremujori i dytë jep shifra më pozitive.

Tesla gjithashtu raportoi prodhimin e 87,048 makinave gjatë këtij tremujori krahasuar me 77,100 në tre mujorin e kaluar. Madje thyen edhe rekordin e mëparshëm, të tremujorit të fundit të 2018-ës.

Kompania thotë se ka bërë progres të madh në përmirësimin e logjistikës globale dhe operacioneve të dërgesave në volume më të mëdha.

Tesla ka përmirësuar efikasitetin në kosto. Kompania premtoi që ky rekord nuk do të jetë i papërsëritshëm. /PCWorld Albanian

Lajme të ngjashme

Lini një Koment

Adresa juaj e e-mail-it mbahet e fshehur.