Aeroporti “Nënë Tereza” me ndryshime në hapësirën Duty-Free

Aeroporti “Nënë Tereza” me ndryshime në hapësirën Duty-Free

Pasagjerët e aeroportit “Nënë Tereza” shumë shpejt do të kenë një arsye të  fortë  për të mos e ndjerë pritjen e fluturimit në  zonën tranzit, falë shërbimeve të reja në  standartin e aeroporteve më të mira ndërkombëtare. Duke nisur nga muaji Nëntor 2019 e gjithë hapësira e “Duty Free” do të kalojë në menaxhimin e kompanisë amerikane, International Cruise Duty Free…

Ndryshon ligji për sigurinë dhe kontrollin në aeroportin “Nënë Tereza”
|

Ndryshon ligji për sigurinë dhe kontrollin në aeroportin “Nënë Tereza”

Masat për kontrollin dhe sigurinë në aeroportin  “Nënë Tereza” dhe në transportin ajror, pritet të shtohen pas miratimit të kodit të ri ajror të Republikës së Shqipërisë. Projektligji i  qeverisë ka dalë për konsultim publik dhe më pas do të shkojë për miratim në Parlament.   Pas grabitjeve në pistën e Rinasit të sasive të…