Sofra e Iftarit e shtruar nga shoqata “Istanbul”, Spahia: Kemi aq shumë nevojë si shoqëri për mësimet e bukura të Kuranit…

Sofra e Iftarit e shtruar nga shoqata “Istanbul” është një traditë e bukur që na bashkon çdo vit në muajin e shenjtë të Ramazanit në Shkodër. Kënaqësi që në këtë atmosferë ishim sërish bashkë, në këtë muaj të sakrificës dhe lutjeve, me shpresën që Zoti i gjithësisë të na e pranojë. Kemi aq shumë nevojë si shoqëri për mësimet e bukura të Kuranit, për mesazhet që na jep muaji i madhërishëm i Ramazanit, duke u çliruar nga e keqja, e duke u bërë më human me njeri – tjetrin