Sërish rënie të fortë në tregun valutor – Dobësohen ndjeshëm Euro, Dollari, Franga dhe Paundi!

Dollari amerikan blihet sot me 98.9 lekë dhe shitet me 100 lekë duke u d9obësuar ndjeshëm nga dita e ndjeshme.

Sipas kursit të këmbimit lokal edhe monedha europiane ka humbur pikë sot teksa është blerë me 104.9 lekë dhe është shitur me 105.6 lekë.

Franga zvicerane gjithashtu ka pësuar rënie të vlerës duke u blerë sot me 108.7 lekë dhe është shitur me 109.7 lekë.

Referuar tregut të brendshëm valutor edhe Paundi britanik ka shënuar zbritje duke u blerë sot me 119.7 lekë dhe duke u shitur me 121 lekë.

SCAN