Rritje e ndjeshme e valutave kryesore – Forcohet ndjeshëm Dollari amerikan!

Dollari amerikan ka regjistruar një rritje të ndjeshme të kuotës mëngjesin e sotëm pasi është blerë sot me 107.7 lekë dhe është shitur me 108.6 lekë në raport me ditën e djeshme.

Sipas kursit të këmbimit lokal edhe Paundi britanik ka rikuperuar pikë këtë të martë teksa është blerë sot me 129.5 lekë dhe është shitur me 130.5 lekë krahasuar me një ditë më parë.

Franga zvicerane sakaq ka pasur edhe ajo një rritje të ndjeshme të vlerës pasi blihet mëngjesin e sotëm me 115.8 lekë dhe shitet me 116.7 lekë në raport me dje.

Monedha europiane referuar tregut të brendshëm valutor është blerë sot me 115.89 lekë dhe është shitur me 116.5 lekë duke shënuar rritje të lehtë të vlerës nga dita e hënë.