Rama vizitë në Ankara për bashkëpunimin dypalësh mes minisitrive, për ecurinë e projekteve të përbashkëta

Rama shprehet se e realizon këtë vizitë në Ankara, për të shtuar bashkëpunimin dypalësh mes minisitrive, për ecurinë e projekteve të përbashkëta.

Kryeministri Edi Rama ka lajmëruar një vizitë 2-ditore në Ankara të Turqisë.

Rama shprehet se e realizon këtë vizitë  në Ankara, për të shtuar bashkëpunimin dypalësh mes minisitrive, për ecurinë e projekteve të përbashkëta.

Postimi i kryeminisitrit Edi Rama:

Ankara – Vizitë dyditore për ecurinë e projekteve të bashkëpunimit dypalësh mes ministrive dhe kontaktet e organizuara me investitorë në teknologji digjitale, turizëm, farmaceutikë, energji, transport🇦🇱🤝🇹🇷