Rama në Spanjë, takohet me zyrtarë të lartë në Madrid

Kryeministri Edi Rama dhe një pjesë e delegacionit kanë udhëtuar drejt Spanjës. Ata janë takuar me Sekretarët e Shtetit për Europën e për Tregtinë, Industrinë dhe Turizmin në presidencën e Dhomave të Tregtisë dhe Korporatës së Sipërmarrësve (CEOE) në Madrid. Disa herë në daljet e tij të mëparshme kryeministri Rama bëri të ditur se qeveria…

rama

Kryeministri Edi Rama dhe një pjesë e delegacionit kanë udhëtuar drejt Spanjës.

Ata janë takuar me Sekretarët e Shtetit për Europën e për Tregtinë, Industrinë dhe Turizmin në presidencën e Dhomave të Tregtisë dhe Korporatës së Sipërmarrësve (CEOE) në Madrid.

Disa herë në daljet e tij të mëparshme kryeministri Rama bëri të ditur se qeveria shqiptare dhe ajo e Spanjës do të nënshkruajnë marrëveshje për Arsimin, por jo vetëm