Publikohet lista me 500 emrat e dytë që kanë fituar dëmshpërblimet e tërmetit

Publikohet lista me 500 emrat e dytë që kanë fituar dëmshpërblimet

Pas 500 emrave të parë, publikohet edhe lista e dytë me 500 emrat e tjerë që përfitojnë pagesat cash, shtëpitë e të cilave pësuan dëme që mund të riparohen, të kategorisë DS1, DS2, DS3.

Të premten, Këshilli Bashkiak miratoi listën me 3 mijë emrat e parë, ndërkohë që kreu i Bashkisë siguroi se puna po vijon me intensitet për të përmbyllur plotësisht 10 mijë dosjet, duke miratuar çdo javë një listë me 3 mijë dosjet, raporton Top Channel.

“Sot janë 3 mijë familje të kategorive DS1, DS2 dhe DS3 që marrin pagesat cash. Do të vazhdojmë kështu, nga 3 mijë në çdo mbledhje, që t’i afrohemi sa më shpejt shifrës së 10 mijë dosjeve, të gjitha nga tërmeti i nëntorit”, tha Veliaj.

Më poshtë do të mund të lexoni emrat e 500 familjeve të dyta që përfituan dëmshpërblimet: