Protesta për naftën/ Makinat fiken në mes të rrugës në Durrës, policia nuk ndërhyn

Qytetarët në Durrës kanë vijuar protestën për rritjen e çimimit të naftës, duk fikur makinat në mes të rrugës. Disa qytetarë kanë refuzuar të ndezin makinat, duke mbajtur peng disa prej rrugëve të qytetit. Rruga ”Aleksandër Goga” qe lidh qendrën me spitalin ende e bllokuar, ndërsa policia nuk po ndërhyn për zhbllokimin e saj. I…

Qytetarët në Durrës kanë vijuar protestën për rritjen e çimimit të naftës, duk fikur makinat në mes të rrugës.

Disa qytetarë kanë refuzuar të ndezin makinat, duke mbajtur peng disa prej rrugëve të qytetit.

Rruga ”Aleksandër Goga” qe lidh qendrën me spitalin ende e bllokuar, ndërsa policia nuk po ndërhyn për zhbllokimin e saj. I bllokuar është edhe qarkullimi përgjatë bulevardit ‘Dyrrah’ dhe rrethrrotullimi i Pallatit të Sportit.

Qytetarët e tjerë kanë dalë më pankarta në duar, ku njëra prej tyre shkruan “Do donim t’i bashkoheshim protestës në Tiranë, por nuk kemi naftë”.