Pronari i një hoteli në Durrës denoncon largimin e 2 punonjësve nga Nepali, policia jep detajet

Administratori i një biznesi në Durrës, 68-vjeçari I.K., ka bërë një kallëzim në polici, pasi i janë larguar nga ambientet e këtij biznesi dy punonjëse. Bëhet fjalë për shtetaset nga Nepali 35-vjeçarja P.Sh., dhe 23-vjeçarja, punonjëse të higjienës. Sakaq shërbimet e Policisë vijon punën për gjetjen e tyre, si dhe kanë referuar materialet në Prokurori…

Administratori i një biznesi në Durrës, 68-vjeçari I.K., ka bërë një kallëzim në polici, pasi i janë larguar nga ambientet e këtij biznesi dy punonjëse.

Bëhet fjalë për shtetaset nga Nepali 35-vjeçarja P.Sh., dhe 23-vjeçarja, punonjëse të higjienës.

Sakaq shërbimet e Policisë vijon punën për gjetjen e tyre, si dhe kanë referuar materialet në Prokurori për hetime të mëtejshme për këtë rast.

NJOFTIMI:

Në Stacionin e Policisë Plazh ka kallëzuar shtetasi I. K., 68 vjeç, administrator i një biznesi (hotel dhe restorant në zonën e quajtur “Shkëmbi i Kavajës”, Durrës), se janë larguar nga ambientet e këtij biznesi, 2 shtetaset nga Nepali, P. Sh., 35 vjeçe dhe E. D., 23 vjeçe, të cilat ishin të akomoduara aty dhe gjithashtu punonin në po këtë biznes, si punonjëse të higjienës. Shërbimet e Policisë vijon punën për gjetjen e tyre, si dhe kanë referuar materialet në Prokurori për hetime të mëtejshme për këtë rast.