Përtej propagandës/ Myku dhe lagështira pushtojnë ambientet e spitalit Covid

Muret e spitalit Covid 3 në Tiranë janë të mbushur me myk dhe lagështirë, ndërkohë që aty gjenden dhjetra pacientë që përballen me pasojat e koronavirusit. Siç shihet dhe në pamjet e siguruara nga Fax news, përtej propagandës së qeverisë, e cila shfaq gjithnjë spitale me infrastrukturë ”ekselente”, në realitet gjendja është mjaft e rënduar….

Muret e spitalit Covid 3 në Tiranë janë të mbushur me myk dhe lagështirë, ndërkohë që aty gjenden dhjetra pacientë që përballen me pasojat e koronavirusit.

Siç shihet dhe në pamjet e siguruara nga Fax news, përtej propagandës së qeverisë, e cila shfaq gjithnjë spitale me infrastrukturë ”ekselente”, në realitet gjendja është mjaft e rënduar.

Spitali Covid 3 është vendosur në ambientet ku më parë ka qenë reparti i Kirurgjisë në QSUT.