Përmbytje në Kosovë, Rama: Trupat dhe mjetet e Forcave të Armatosura drejt komunave me probleme

Prej dy ditësh Kosova është duke u përballur me një situatë të vështirë pas reshjeve të dendura të shiut që kanë shkaktuar përmbytje në disa zona të vendit. Kryeministri Edi Rama ka njoftuar mbrëmjen e sotme se mjete dhe anëtarë të Forcave të Armatosura janë nisur drejt Kosovës në ndihmë të autoriteteve atje për të…

Prej dy ditësh Kosova është duke u përballur me një situatë të vështirë pas reshjeve të dendura të shiut që kanë shkaktuar përmbytje në disa zona të vendit.

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar mbrëmjen e sotme se mjete dhe anëtarë të Forcave të Armatosura janë nisur drejt Kosovës në ndihmë të autoriteteve atje për të vënë nënë kontroll situatën.

Postimi i plotë:
Trupat dhe mjetet tona të Forcave të Armatosura, për të mbështetur banorët e disa prej komunave në Kosovë, të cilat janë prekur shumë rëndë nga përmbytjet, si pasojë e reshjeve të jashtëzakonshme.