-5.5 C
Tiranë
E martë, 25 Janar, 2022

PD poston fotot nga aktiviteti për “8 Dhjetorin”: 31 vite më parë u sfidua regjimi komunist dhe nisi një kapitull i ri në historinë shqiptare

Partia Demokratike ka postuar disa foto nga aktiviteti për “8 Dhjetorin”. PD shkuan se kjo ditë bëri bashkë Dhjetoristët e vitit 1990 dhe të rinjtë e të rejat, që sot shikojnë me nderim sakrificat dhe kurajon me të cilën, 31 vite më parë, bashkëmoshatarët e tyre sfiduan regjimin komunist dhe nisën një kapitull të ri në historinë shqiptare.

“8 Dhjetori përmes veprave të autorëve”. Një ditë e bukur kujtimi dhe reflektimi, me shkrimtarë, studiues dhe gazetarë, të organizuar nga FLD – Fondacioni per Liri dhe Demokraci , që bëri bashkë Dhjetoristët e vitit 1990 dhe të rinjtë e të rejat, që sot shikojnë me nderim sakrificat dhe kurajon me të cilën, 31 vite më parë, bashkëmoshatarët e tyre sfiduan regjimin komunist dhe nisën një kapitull të ri në historinë shqiptare, për të cilin do të jemi përjetësisht mirënjohës”- shkruhet në postim.

Për tu Lexuar

Të Fundit

Lajme të Ngjashme