PD denoncon me foto: Bie tavani i pediatrisë në Tiranë, plagoset një fëmijë

Zëdhënësja e PD Ina Zhupa ka denoncuar me foto se si tavani i pediatrisë në Tiranë ka rënë

Ajo thotë se nga rënia është plagosur dhe një fëmijë.

Ndërkohë ende nuk ka një reagim nga ministria e Shëndetësisë për këtë incident.

Postimi

1 qershori ne Pediatrine Tirane!
Kushtet e spitaleve skandaloze te shendetesise rrezikuan edhe jeten e femijeve.
Tani ne spitalin e pediatrise sapo u plagos nje femije nga renia e tavanit.
Duhet hetim dhe venia para drejtesise te atyre qe rrezikojne jeten e femijeve pikerisht ne vend ku duhet te shpetojne jeten dhe shendetin.