PD: Autostrada me pagesë, projekt korruptiv

Partia Demokratike reagoi kundër projektit të Ministrisë se Infrastrukturës për ta bërë me pagesë autostradën Tiranë – Durrës pas zgjerimit të saj.

Partia Demokratike reagoi kundër projektit të Ministrisë se Infrastrukturës për ta bërë me pagesë autostradën Tiranë – Durrës pas zgjerimit të saj.

Selia Blu tha se kryeministri Rama dhe Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku po kërkojnë të grabisin qindra miliona euro nga ky koncesion.

Ajo e quajti koncesionin si korruptiv me fitues të paracaktuar dhe tha se me ardhjen në pushtet do ta anulojë atë, raporton Tv Klan.