Një shtetas anglez dënohet me 4 vjet burgim për pjesëmarrje në organizatën terroriste PKK

Një shtetas anglez, i cili shkoi në Irak dhe Siri për trajnime në kampet e organizatës separatiste terroriste YPG/PKK, u ndëshkua me 4 vjet burgim.

0

Një shtetas anglez, i cili shkoi në Irak dhe Siri për trajnime në kampet e organizatës separatiste terroriste YPG/PKK, u ndëshkua me 4 vjet burgim.

Old Bailey që është Gjykata e Krimeve të Rënda e Londrës publikoi aktvendimin në lidhje me shtetasin anglez, Aidan James.

James u dënua me 4 vjet burg për stërvitje të armatosur në një kamp të organizatës terroriste PKK në Irak.

James, i cili u ndalua në aeroportin e Liverpoolit më 4 shkurt të vitit të kaluar gjatë kthimit nga Siria në Angli me akuza për “përgatitje për veprime terroriste” dhe “prani në vendet ku bëhen trajnime për terrorizëm”.

Lajme të ngjashme

Lini një Koment

Adresa juaj e e-mail-it mbahet e fshehur.