Një orë para përfundimit të procesit të votimit për kryetar të PD, zhvillimet e fundit nga selia blu, ja kur priten të bëhen publike rezultatet e para

Kanë mbetur edhe 1 orë nga përfundimi i procesit të numërimit për kryetarin e ri të Partisë Demokratike.

Gazetari Osman Stafa raportoi për “BalkanWeb” zhvillimet më të fundit nga selia blu, ku demokratët e Tiranës kanë votuar për kryetarin e tyre. Ai tha se deri më tani ka fluks të numrit të anëtarëve që vijnë për të votuar.

Gjithashtu, pas përfundimit të procesit, pritet që grupet e numërimit të bëjnë një pushim të shkurtër dhe për 2 apo 3 orët e para të japin një rezultat paraprak. Kujtojmë që në garë janë Sali Berisha dhe Ibsen Elezi, me ish-kryeministrin dukshëm më të favorizuar për të fituar garën.

Pjesëmarrja deri në orën 17:00

foto galeri