Një ditë para regjistrimit në KQZ, zbulohen përplasjet PS-kandidatët e Primareve në 61 bashkitë e vendit

Ndonëse na ndajnë më shumë se një muaj nga zgjedhjet e 14 majit, situata politike në vend mbetet ende ‘e nxehtë’. Në të njëjtën kohë partitë kryesore politike po përmbyllin listat për kryetarë bashkish në zgjedhjet vendore të 14 majit. Vetëm një ditë përpara dorëzimit në KQZ, zbulohen edhe kandidatët e PS dhe të Primareve…

Ndonëse na ndajnë më shumë se një muaj nga zgjedhjet e 14 majit, situata politike në vend mbetet ende ‘e nxehtë’.

Në të njëjtën kohë partitë kryesore politike po përmbyllin listat për kryetarë bashkish në zgjedhjet vendore të 14 majit.

Vetëm një ditë përpara dorëzimit në KQZ, zbulohen edhe kandidatët e PS dhe të Primareve në 61 bashkitë e vendit.

Ndërkohë në listën e Berishës, janë 10 ish-deputetë, ndërsa në 3 bashkitë Himarë, Finiq, Dropull janë kandidatët të PBDNJ.

Partia e Lirisë ka kandidatët e saj në katër bashkitë, përkatësisht Prrenjas, Kuçovë, Memaliaj dhe Skrapar.

PS-Primare në 61 bashkitë e vendit:

foto galeri

foto galeri foto galeri foto galeri