Nga 22 Qershori nisin fluturimet Tiranë-Stamboll

Lajmin e ka bërë të ditur kompania ajrore Air Albania përmes një postimi në Facebook.

Më 22 qershor do të rinisin fluturimet me Turqinë dhe destinacioni i parë do jetë Stambolli.

Lajmin e ka bërë të ditur kompania ajrore Air Albania përmes një postimi në Facebook.

Njoftimi i plotë

”Më 22 Qershor rifillojmë fluturimet e rregullta dhe destinacioni i parë: Stambolli!
Të gjitha fluturimet e rregullta do të kryhen duke u bazuar mbi marrëveshjet shtetërore bilaterale për hapjen e kufinjve.”