Ndihen lëkundje tërmeti në qytetin e Tiranës dhe në rrethe

Lëkundje të forta tërmeti janë ndjerë në Tiranë dhe pothuajse në të gjitha qytetet e Shqipërisë. Sipas të dhënave të para, tërmeti ka qenë me epiqendër në Bosnje dhe magnitudë 6 të shkallës Rihter, por është ndjerë në disa qytete të Shqipërisë si dhe në Kosovë dhe disa vende të tjera të Ballkanit. Lëkundjet kanë…

Lëkundje të forta tërmeti janë ndjerë në Tiranë dhe pothuajse në të gjitha qytetet e Shqipërisë.

Sipas të dhënave të para, tërmeti ka qenë me epiqendër në Bosnje dhe magnitudë 6 të shkallës Rihter, por është ndjerë në disa qytete të Shqipërisë si dhe në Kosovë dhe disa vende të tjera të Ballkanit.

Lëkundjet kanë zgjatur disa sekonda. Nuk dihet ende nëse ka persona të lënduar apo banesa të dëmtuara.

5d68f3bf 32f6 4489 B0d2 9570fc2388ca