‘Made in Albania’! Shqiptarët thyejnë karantinën, maskat i vendosin në…

Shqiptarët thyejnë karantinën, maskat tashmë i vendosin në ballë….

koronavirusi

Tiranë dhe e gjithë Shqipëria është në gjendje karantine prej disa ditësh, ku lejohet që të dilet nga shtëpia në orare të caktuara dhe vetëm për nevoja të domosdoshme.

Por me sa duket këto orare nga qytetarët po përdorën për të dalë dhe për t’u argëtuar edhe pse nuk jemi në kushte normale.

Madje disa persona edhe pse i kanë me vete maskat nuk i vendosin, ndërsa të tjerë nuk i kanë fare./Top Channel.