Kursi i këmbimit – Si e nisën valutat këtë javë?

Dollari amerikan e ka nisur këtë javë me një rënie të lehtë të kuotës duke u blerë me 99.2 lekë dhe duke u shitur me 100.8 lekë.

Monedha europiane ka parë një rritje të lehtë këtë javë duke u blerë me 107.3 lekë dhe është shitur me 108.5 lekë sipas kursit të këmbimit lokal.

Franga zvicerane po ashtu ka parë një rritje të lehtë teksa është blerë sot me 111.4 lekë dhe është shitur me 113.2 lekë.

Paundi britanik ka parë rritje ndërsa blihet sot me 124.4 lekë dhe shitet me 126 lekë referuar tregut të brendshëm valutor.