IKMT kërkon të prishë hotelin, pronari merr fëmijën dhe kërcënon se do të hidhet nga ndërtesa

Është përshkallëzuar situata në Vlorë, ku IKMT kërkon të prishë një hotel tre katësh. Pronarët dhe të afërmit po kundështojnë prishjen, ndërkohë një prej tyre ka marrë fëmijën dhe ka hipur mbi taracë, duke kërcënuar se do të hidhet nëse i prishet  ndërtesa. Disa prej banorëve dëgjohen teksa qajnë, ndërsa kanë ndërhyrë punonjësit e policisë…

Është përshkallëzuar situata në Vlorë, ku IKMT kërkon të prishë një hotel tre katësh.

Pronarët dhe të afërmit po kundështojnë prishjen, ndërkohë një prej tyre ka marrë fëmijën dhe ka hipur mbi taracë, duke kërcënuar se do të hidhet nëse i prishet  ndërtesa.

Disa prej banorëve dëgjohen teksa qajnë, ndërsa kanë ndërhyrë punonjësit e policisë për t’i larguar nga banesat.