Hatay, një shtetase e huaj u shpëtua nga rrënojat 203 orë pas tërmetit

Në Antakya të provincës Hatay u shpëtua një grua me shtetësi të huaj nga rrënojat 203 orë pas tërmetit me qendër Kahramanmaraş, e cila cilësohet si “katastrofa e shekullit”, raporton Anadolu.

Pas tërmeteve që prekën dhjetë provinca në rajonet e Mesdheut, Juglindor dhe Anadollit Lindor, përpjekjet e kërkim-shpëtimit vazhdojnë në Hatay.

Në punën e kërkim-shpëtimit të kryer nga ekipet në rrënojat e ndërtesave në Antakya, një grua e huaj 25-vjeçare e quajtur Dima u shpëtua 203 orë pas tërmetit.

Gruaja që u nxor nga rrënojat u dërgua në spital.