Fshehu 45 mijë euro në këpucë, shikoni çfarë i ndodh ish-futbollistit të Serisë A

Ai i ish-futbollistit ka qenë një nga 66 përpjekjet për të eksportuar dhe importuar valutë pa e deklaruar të zbuluar në janar në aeroportin “Leonardo da Vinçi”

Driblimi, këtë herë nuk u arrit. Një ish-futbollist i Serisë A (emri i të cilit nuk është komunikuar) është befasuar nga policia financiare në aeroportin e “Fiumicino”-s:

“Kishte fshehur 45 mijë euro në këpucët sportive, më pas të vendosura në bagazhin në stivën e udhëtimit të tij drejt Dubait. Megjithatë, gjatë kalimit në doganë një kontroll ka bërë të zbulohet valuta.

Ai i ish-futbollistit ka qenë një nga 66 përpjekjet për të eksportuar dhe importuar valutë pa e deklaruar të zbuluar në janar në aeroportin “Leonardo da Vinçi” nga funksionarët e Agjencisë doganore dhe monopoleve së bashku me ushtrinë e Policisë Financiare. Në hyrje dhe dalje nga Italia limiti është 10 mijë euro. /cnn