“Demokratët në betejë me banditët e rilindjes”/ Salianji dhe Gjekmarkaj krah Luan Hotit: Kandidati dinjitoz për Durrësin!

Deputeti i Partisë Demokratike, Ervin Salianji dhe nënkryetari Agron Gjekmarkaj së bashku me kandidatin për bashkinë e Durrësit, Luan Hoti u ndalën në takime me shtabet e lagjeve 18 dhe 15. Salianji shkruan se të gjithë besojnë që Luan Hoti është kandidat dinjitoZ i Partisë Demokratike, kontributor pa përfitime, qëndrestar i pashantazhueshëm në çdo kohë.

Deputeti i Partisë Demokratike, Ervin Salianji dhe nënkryetari Agron Gjekmarkaj së bashku me kandidatin për bashkinë e Durrësit, Luan Hoti u ndalën në takime me shtabet e lagjeve 18 dhe 15.

Salianji shkruan se të gjithë besojnë që Luan Hoti është kandidat dinjitoZ i Partisë Demokratike, kontributor pa përfitime, qëndrestar i pashantazhueshëm në çdo kohë.