Bien rastet me COVID-19 në Kosovë, shënohen dhe 3 viktima këtë të dielë

Kosova ka shënuar një bilanc më pozitiv të COVID-19 këtë të dielë…

Kosova ka shënuar një bilanc më pozitiv të COVID-19 këtë të dielë. 249 raste të reja janë zbuluar, teksa një ditë më parë kishte 321.

Nga ana tjetër 3 viktima nga Gjakova, Prishtina dhe Prizreni u regjistruan po në 24 orët e fundit.

Të shëruarit kanë qenë më pak se të infektuarit, pasi 274 pacientë fituan betejën me COVID-19.