Berisha ankimoi vendimin e Celibashit/ Hidhet shorti, caktohet relatori i çështjes

Në Komisionin e Ankimimeve dhe Sanksioneve u hodh shorti për caktimin e relatorit për ankimimin e ish-kryeministrit Sali Berisha. Relator i çështjes u caktua Ledio Braho.

Në Komisionin e Ankimimeve dhe Sanksioneve u hodh shorti për caktimin e relatorit për ankimimin e ish-kryeministrit Sali Berisha.

Relator i çështjes u caktua Ledio Braho.