Avioni në nisje, pasagjeri hapi derën e daljes emergjente në aeroportin e Los Anxhelosit

Një pasagjer i Delta Air Lines u arrestua pasi hapi njërën nga dyert e avionit dhe rrëshqiti në daljen emergjente ndërsa avioni përgatitej për t’u ngritur nga Los Angeles në Seattle të shtunën, thanë zyrtarët. Incidenti në Delta Flight 1714 ndodhi rreth orës 10:40 të mëngjesit me orën lokale, ndërsa avioni ishte i palëvizshëm në…

Një pasagjer i Delta Air Lines u arrestua pasi hapi njërën nga dyert e avionit dhe rrëshqiti në daljen emergjente ndërsa avioni përgatitej për t’u ngritur nga Los Angeles në Seattle të shtunën, thanë zyrtarët.

Incidenti në Delta Flight 1714 ndodhi rreth orës 10:40 të mëngjesit me orën lokale, ndërsa avioni ishte i palëvizshëm në Aeroportin Ndërkombëtar të Los Anxhelosit, sipas Administratës Federale të Aviacionit (FAA).

Aeroplani, një Boeing 737, ishte në pistë duke mbajtur një taksi për ngritje kur pasagjeri doli nga avioni pasi aktivizoi daljen emergjente, tha FAA.

CEO i Delta përsërit thirrjen për një listë ‘ndalimi të fluturimeve’ për pasagjerët e padisiplinuar.

Pasagjeri fillimisht u ndalua nga stafi i Delta-s përpara se të arrestohej nga forcat lokale të zbatimit të ligjit, thuhet në deklaratë.

“Klientët janë duke u strehuar në një avion të ri dhe ne kërkojmë ndjesë për shqetësimin dhe vonesën në planet e tyre të udhëtimit,” tha FAA.