Arben Ahmetaj ankimon sekuestrimin e pronave

Arben Ahmetaj ka ankimuar vendimin e GJKKO-së për sekuestrimin e pronave përmes avokatëve të tij. Një Vilë në Hamallaj dhe një në Palasë në emër të bashkëjetueses dhe ish-bashkëshortes janë kontrolluar dhe vënë nën ssekuestro. Pak ditë më parë apeli i GJKKO-së rrëzoi ankimin e deputetit për kontrollin e vilave.

Arben Ahmetaj ka ankimuar vendimin e GJKKO-së për sekuestrimin e pronave përmes avokatëve të tij.

Një Vilë në Hamallaj dhe një në Palasë në emër të bashkëjetueses dhe ish-bashkëshortes janë kontrolluar dhe vënë nën ssekuestro.

Pak ditë më parë apeli i GJKKO-së rrëzoi ankimin e deputetit për kontrollin e vilave.