Albanese: Është e nevojshme të hapen menjëherë korridoret humanitare për të plagosurit në gjendje kritike

Raportuesja e OKB-së për territoret palestineze për Anadolu tha se është e nevojshme të hapen menjëherë korridoret humanitare për të plagosurit në gjendje kritike.

Francesca Albanese: Uria dhe shkurtimi i burimeve për popullin e Gazës është krim lufte dhe krim kundër njerëzimit nëse është i qëllimshëm.

Albanese për Anadolu: Një pjesë e konsiderueshme e popullsisë palestineze në Gaza po zhduket.