Aksident në Pirre të Fierit/ Mjeti bujqësor përplaset me një makinë, krijohen radhë të gjata trafiku

Një aksident pa pasoja në njerëz ka ndodhur këtë mbrëmje në aksin Fier-Lushnjë në fshatin Pirre. Në aksident janë përfshirë një mjet bujqësor dhe një makinë, të cikat kanë pësuar dëme materiale. Aksidenti ka shkaktuar radhë të gjata trafiku në këtë aks rrugor ndërsa policia ndodhet në vendngjarje duke hetuar rrethanat e ngjarjes.

Një aksident pa pasoja në njerëz ka ndodhur këtë mbrëmje në aksin Fier-Lushnjë në fshatin Pirre.
Në aksident janë përfshirë një mjet bujqësor dhe një makinë, të cikat kanë pësuar dëme materiale.

Aksidenti ka shkaktuar radhë të gjata trafiku në këtë aks rrugor ndërsa policia ndodhet në vendngjarje duke hetuar rrethanat e ngjarjes.