4 muaj përpara zgjedhjeve, PD njofton firmosjen e koalicionit me këtë forcë politike

Partia Demokratike pritet të firmos këtë të mërkurë një marrëveshje koalicionin për zgjedhjet lokale me Parinë Bashkimi për të Drejtat e Njeriut, PBDNJ.

Marrëveshja pritet të firomoset në orën 11:00 të ditës së sotme, ku do të të mbahen dhe deklaratat respektive të dejtuesve të dy forcave politike.

“Në orën 11:00 firmoset Marrëveshja e Koalicionit mes Partisë Demokratike dhe PBDNJ. Firmosja dhe deklaratat do të transmetohen me regji për të gjitha mediat, ndërsa gazetarët mund ta ndjekin nga afër”, thuhet në njoftimin e Partisë Demokratike.